Див Пелин – Artemisia Vulgaris – 100% Етерично масло – 10мл

9,90 лв.

  • EUR: 5.06€
  • USD: 5.74$
  • GBP: 4.23£
  • RON: 25.03lei
  • RUB: 439.56$

Етеричното масло от Див пелин се добива чрез дестилация от тревистата част на растението ARTEMISIA VULGARIS. Масажи със смеси, съдържащи масло от Див пелин оказват тонизиращо действие.

Изчерпан

Категория:

Описание

Етеричното масло от Див пелин се добива чрез дестилация от тревистата част на растението ARTEMISIA VULGARIS. Масажи със смеси, съдържащи масло от Див пелин оказват тонизиращо, стимулиращо и загряващо действие, подобряват кръвообръщението. Парите на маслото силно дезинфекцират въздуха в помещения, благодарение на съдържащите се в състава му карбонилни и азуленови съединения. Подходящо е влагането му в козметични продукти с успокояващо кожата действие при изгаряния, възпаления и ухапвания от насекоми. Съчетава се добре с етерични масла от лавандула, розмарин, кедър, бял бор, салвия.

Употреба: Аромалампа – 1 до 5 капки масло; Вана – 10 до 15 капки; Масаж – 1 до 5 капки в 20 мл. базово растително масло. Като добавка в козметични продукти – от 3 до 5 капки на 100 мл продукт.

Внимание: Висококонцентрирано! Преди употреба направете тест за алергия! При попадане в очите, измийте обилно с вода! Да не се използва от деца, от бременни и кърмещи жени и хора с индивидуална непоносимост към етерично масло от див пелин, както и преди излагане на слънце!

100 % НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ ОТ ARTEMISIA VULGARIS

СЪСТАВКИ (INCI): ARTEMISIA VULGARIS OIL.

Опаковка: стъклен флакон 10 мл.

Допълнителна информация

Тегло 0,048 kg
Размери 4 × 2,5 × 9 cm