Див Пелин – Artemisia Vulgaris – 100% Етерично масло – 10мл

11,90 лв.

  • EUR: 6.08€

Етеричното масло от Див пелин се добива чрез дестилация от тревистата част на растението ARTEMISIA VULGARIS. Масажи със смеси, съдържащи масло от Див пелин оказват тонизиращо действие.

24 налични

Описание

Етеричното масло от Див пелин се добива чрез дестилация от тревистата част на растението ARTEMISIA VULGARIS. Масажи със смеси, съдържащи масло от Див пелин оказват тонизиращо, стимулиращо и загряващо действие, подобряват кръвообръщението. Парите на маслото силно дезинфекцират въздуха в помещения, благодарение на съдържащите се в състава му карбонилни и азуленови съединения. Подходящо е влагането му в козметични продукти с успокояващо кожата действие при изгаряния, възпаления и ухапвания от насекоми. Съчетава се добре с етерични масла от лавандула, розмарин, кедър, бял бор, салвия.

Употреба: Аромалампа – 1 до 5 капки масло; Вана – 10 до 15 капки; Масаж – 1 до 5 капки в 20 мл. базово растително масло. Като добавка в козметични продукти – от 3 до 5 капки на 100 мл продукт.

Внимание: Висококонцентрирано! Преди употреба направете тест за алергия! При попадане в очите, измийте обилно с вода! Да не се използва от деца, от бременни и кърмещи жени и хора с индивидуална непоносимост към етерично масло от див пелин, както и преди излагане на слънце!

100 % НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ ОТ ARTEMISIA VULGARIS

СЪСТАВКИ (INCI): ARTEMISIA VULGARIS OIL.

Опаковка: стъклен флакон 10 мл.

Допълнителна информация

Тегло 0,048 кг
Размери 4 × 2,5 × 9 см