Тонизираща Аромасмес

8,90 лв.

  • EUR: 4.55€

Действа освежаващо, стимулиращо, тонизиращо, възвръща енергията, повишава работоспособността и вниманието.

Опаковка: стъклен флакон с ролон 10 ml e

Категория:

Описание

Съдържа специално подбран коктейл от натурални масла: лимонена трева, портокал, розмарин, иланг-иланг, пачули и масло от гроздови семена. Проявява козметично и ароматерапевтично действие, което се постига чрез контакта на продукта с кожата и чрез мириса. Козметично действие: бързо прониква дълбоко в кожата и я тонизира, поддържа нейната свежест и еластичност, стимулира клетъчната регенерация. Ароматерапевтично действие: освежаващо, стимулиращо, тонизиращо, възвръща енергията, повишава работоспособността и вниманието.

Употреба: Продуктът се нанася с помощта на ролона върху желани кожни участъци или акупресурните точки на тялото и леко се масажира до пълното му поемане. Препоръчителна употреба: 2 – 3 пъти дневно при нужда.

Внимание: Висококонцентрирано! Преди употреба направете тест за алергия! При попадане в очите, измийте обилно с вода! Да не се използва от деца, от бременни и кърмещи жени и хора с индивидуална непоносимост към етерични масла от лимонена трева, портокал, розмарин, иланг-иланг и пачули, както и преди излагане на слънце или UV лампа!

Съхранение: При температура от 5о С до 25о С, плътно затворено и недостъпно за деца!

 

 

Допълнителна информация

Тегло 0,048 кг
Размери 4 × 2,5 × 9 см