Аромасмес релакс

8,90 лв.

  • EUR: 4.55€

Категория:

Описание

Съдържа специално подбран коктейл от натурални масла: бял бор, грейпфрут, тамян, лавандула, мента и масло от гроздови семена. Проявява козметично и ароматерапевтично действие, което се постига чрез контакта на продукта с кожата и чрез мириса. Козметично действие: бързо попива и прониква дълбоко в кожата, като я хидратира и изглажда, подпомага микроциркулацията. Ароматерапевтично действие: преборва умората, успокоява тялото, подобрява емоционалното състояние, като засилва положителната нагласа.

Употреба: Продуктът се нанася с помощта на ролона върху желани кожни участъци или акупресурните точки на тялото и леко се масажира до пълното му поемане. Препоръчителна употреба: 2 – 3 пъти дневно при нужда.

Внимание: Висококонцентрирано! Преди употреба направете тест за алергия! При попадане в очите, измийте обилно с вода! Да не се използва от деца, от бременни и кърмещи жени и хора с индивидуална непоносимост към етерични масла от бял бор, грейпфрут, тамян, лавандула и мента, както и преди излагане на слънце или UV лампа!

Съхранение: При температура от 5о С до 25о С, плътно затворено и недостъпно за деца!

Опаковка: стъклен флакон  с рол-он 10 ml e

 

Допълнителна информация

Тегло 0,048 кг
Размери 4 × 2,5 × 9 см