Общи условия

Общи условия

Уважаеми клиенти, ако решите да ползвате нашия електронен магазин, е необходимо да се съгласите с нашите условия. Тези условия обвързват всички потребители на сайта, независимо дали са регистрирани или пазаруват като гости, по телефон или чрез изпратен имейл.
1. Kateko ООД e собственик на онлайн магазин за етерични масла: http://kateko.bg. Всеки един регистриран или нерегистриран потребител е обвързан от настоящите общи условия за цялото време на ползване на магазина – от първоначалното влизане до напускането му.
2. Необходими условия, за да се направи поръчка:
– Регистрация в електронния магазин;
– Възможно е да пазарувате като гост без да се регистрирате в системата на сайта
– Валиден email адрес;
– Вярно и коректно попълнени адреси за доставка и фактуриране(при необходимост);
– Вярно и коректно попълнени име/фамиля и данни за контакт;
– Да осигурите достъп и възможност за получаване на стоката на куриерската фирма;
3. Катеко ООД може да прекрати използването на онлайн магазина при открит неправомерен достъп, при некоректни действия или такива, противоречащи на законите в Република България.
4. ОГРАНИЧЕНИЯ
Потребителите на онлайн магазина нямат право:
-Да копират, разпространяват или ползват текстове, снимки, картини, образи или части отсайта, без изрично разрешение на фирма Катеко ООД;
-Да претоварват системата с фиктивни заявки или друга информация.
5.УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА
-При направена от Вас поръчка в нашата онлайн платформа, ще получите автоматичнопотвърждение на поръчката на посочения от Вас e-mail адрес, с което Ви уведомяваме зауспешно приета поръчка. При нужда ще се свържем с Вас по телефон, за да поискамедопълнително потвърждение и уточняване на детайли по доставката.
Възможните начини за плащане на покупките от сайта са:
в брой при доставка на куриерски представител (наложен платеж);
по банков път по сметка:
UniCredit Bulbank
BG25 UNCR 9660 1031 5923 20(в лева)
SWIFT/BIC:UNCRBGSF
Чрез системата ePay.bg-ePay.bg гарантира плащанията на клиентите –
пазарувайте сигурно от електронните магазини в ePay.bg, без да е нужно
въвеждане на данните за картата при всяка покупка
.
чрез PayPal- Системата PayPal един от най-сигурните начини за изпращане и получаване на плащания online. Тя включва най-нови системи и процеси осигуряващи защита на Вашата финансова информация. За извършване на плащане чрез PayPal изисква притежаване на кредитна карта или средства натрупани в сметката на системата;
-Всички крайни цени в http://kateko.bg са в български лева и са с начислен ДДС;
-Катеко ООД си запазва правото да откаже потвърждаване на която и да е поръчка, порадиизчерпване на наличността или по друга причина, като уведомява потребителя за отказа си ипричината за него. Наличните стоки се обработват и изпращат с куриер (Спиди АД) и ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
-Цената на доставката когато е под указаната безплатна НЕ Е включена в цената на продуктитеи се заплаща отделно от клиента; Тя се калкулира автоматично и е видима за клиента предифинализиране на поръчката му;
Катеко ООД запазва правото си да поправя грешки и/или да обновява съдържанието на сайта по всяко време без уведомление, което включва и промяня на стоки и цени. Тези промени няма да засягат вече направени и потвърдени поръчки, които ще се изпълняват при условията, които са били актуални към момента на потвърждаване на съответната поръчка.
Катеко ООД си запазва правото, по свое усмотрение и по всяко време, да променя, добавя или заличава части от тези Условия за ползване на сайта. Ваша е отговорността да проверявате тези Условия за ползване във всеки един момент, преди да използвате нашата онлайн платформа.
Използвайки електронния магазин на Катеко ООД след публикуването на промените, вие приемате и потвърждавате, че сте съгласни с тези промени в Условията за ползване. С настоящето вие се съгласявате, че всички последващи покупки се регулират от Условията за ползване, приложими до публикуването на изменените условия за ползване, а след това в съответствие с тези изменени Условия за ползване. В зависимост от изпълнението на тези Условия за ползване и всякакви техни модификации, Катеко ООД предоставя на вас („Крайния потребител”) лично, неизключително, непрехвърляемо право да влизате в и да използвате нашата платформа.
Поръчвайки продукти от магазина на Катеко ООД (както онлайн, така и по друг начин) или приемайки доставката на такива продукти, описани на фактурата, Вие се съгласявате да бъдете обвързан с и приемате тези Условия. Катеко ООД си запазва правото да променя тези условия, без предизвестие, по всяко време по собствено усмотрение.
KATEKO ООД събира и пази информацията, която сте ни предоставили по време на вашата регистрация в нашия онлайн магазин за електроника. Информацията, събрана от нас при
използването на онлайн платформата се използва само за посочените цели и в съответствие с приложимото право.
KATEKO ООД няма да предоставя информация на трети лица без изричното съгласие на потребителя
Катеко ООД е създател и собственик на този онлайн магазин и Ви дава право да зареждате и разглеждате всички публикувани материали само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Материалите на този сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби. Тяхната употребата в други електронни сайтове е забранена!
С прочитането на тези условия и впоследствие използването на електронния магазин за покупки, вие като клиент безусловно се съгласявате с тях.
.